Processing logam profesional.Personel sing berpengalaman lan dilengkapi

Njaluk pesenan

Sugeng rawuh ing Perusahaan Kita

HONGKONG HUIYUAN International Trade Co., Limited.

Babagan awake dhewe

HONGKONG HUIYUAN International trade Co., Limited iku salah siji saka paling gedhe baja & aluminium Produsèn lan eksportir ing china.Dumunung ing provinsi Shandong China, cedhak karo Pelabuhan Qingdao lan Pelabuhan Tianjin, loading kargo cepet lan nyimpen barang darat.

Toko siji-mandeg produk baja, profil aluminium lan hardware, nyukupi kabeh syarat sampeyan.

Indepent Logistic in Air, Sepur lan segara, nawakake layanan paling apik karo kualitas apik.

  • spanduk02

Paling Anyar Saka Blog News

Salah sawijining produsen lan eksportir baja & aluminium paling gedhe ing china.Dumunung ing provinsi Shandong China, cedhak karo Pelabuhan Qingdao lan Pelabuhan Tianjin, loading kargo cepet lan nyimpen barang darat.

  • Bubar, eskalasi konflik antarane Rusia lan Ukraina nyebabake guncangan ing pasar finansial global lan pasar komoditas, lan akeh pasar saham sing ngalami kerugian gedhe.Amarga pangarep-arep sing kuat yen konflik antarane Rusia lan Ukraina bakal ngganggu ...
  • Wiwit taun 2022, transaksi pasar coil sing adhem lan panas wis rata, lan pedagang baja wis nyepetake kiriman, lan umume ngati-ati babagan prospek pasar.Ing 20 Januari, Li Zhongshuang, general manager Shanghai Ruikun Metal Materials Co., Ltd., ngandika ing interv ...
  • Ing 2021, rega bijih wesi bakal munggah lan mudhun, lan fluktuasi rega bakal ngluwihi pangarepan akeh operator.Wong njero industri ujar manawa operasi geger pasar bijih besi bisa dadi norma.Pasar bijih besi bakal fluktuasi ing taun 2021 Ing wiwitan taun 2021, sajrone ...