Babagan awake dhewe

HONGKONG HUIYUAN International Trade Co., Limited

HONGKONG HUIYUAN International trade Co., Limited iku salah siji saka paling gedhe baja & aluminium Produsèn lan eksportir ing china.Dumunung ing provinsi Shandong ing China, cedhak karo Pelabuhan Qingdao lan Pelabuhan Tianjin, loading kargo cepet lan pengiriman barang darat.Salah sawijining baris GI dirancang khusus kanggo ngasilake koil baja GI spangle biasa sing berkualitas tinggi kanggo Konstruksi lan Bangunan Komersial. perusahaan uga duwe siji jalur produksi PPGI kanthi Kapasitas 150,000MT saben taun. Garis produksi kumparan baja, loro garis produksi kumparan baja Warna Coated lan enem garis pemotongan kumparan Baja Digulung Panas. Perusahaan duwe luwih saka 500 karyawan ing antarane luwih saka 70% duwe gelar sarjana.Perusahaan kasebut nampa sertifikasi ISO 9001-2008, ISO14001-2004 lan OHSAS18001.

Toko siji-mandeg produk baja, profil aluminium lan hardware, nyukupi kabeh syarat sampeyan.Indepent Logistic in Air, Sepur lan segara, nawakake layanan paling apik karo kualitas apik.

HUIYUAN wis akreditasi karo otentikasi sistem kualitas ISO9001-2000, ndhuweni tim pengawasan technical profesional lan ketat kanggo mesthekake kualitas dening nelusuri kabèh mesthi saka produksi kanggo pangiriman.Iki njamin para pelanggan bisa entuk produk sing paling apik lan hubungan bisnis sing paling apik karo kita.

Baja sing kuat duwe tim penjualan lan layanan lengkap kanggo perdagangan manca, lan bisa ngatur operasi produksi lan ekspor miturut syarat teknis lan kabiasaan bisnis ing macem-macem negara lan wilayah.Kita ngandelake proses produksi sing ketat lan sistem kontrol kualitas, transportasi logistik profesional lan layanan penguatan port packing, pilihan perusahaan pengiriman standar sing dhuwur, layanan tindak lanjut sing tepat lan efisien ing mangsa ngarep kanggo mesthekake yen produk perusahaan bisa dikirim ing wektu lan njaga jumlah dijamin.

Supaya luwih bisa ngawula pelanggan ing ngarep lan ing luar negeri, We tanggung jawab kanggo mlebu kontrak cocog kanggo barang ekspor perusahaan, pesenan papan ing tengah kapal, packing bali pengawasan, deklarasi adat lan pangolahan liyane.Saiki, produk perusahaan wis diekspor menyang Korea Selatan, Asia Tenggara, Timur Tengah, Eropa Timur, Amerika Selatan lan negara lan wilayah liyane, lan akeh dipuji dening para pelanggan.Kita kanthi tulus ngajak kanca-kanca saka omah lan ing luar negeri kanggo ngunjungi kita!

Misi perusahaan: nggawe nilai kanggo pelanggan;kanggo nggawe platform kanggo pangembangan karyawan lan rasa seneng;kanggo kontribusi kanggo panyebaran konsep budaya majeng lan kemajuan sosial lan harmoni.Nggawe produk kelas siji lan nggawe keuntungan maksimum kanggo pelanggan.

Semangat perusahaan

pengabdian tulus, tresna ing salawas-lawase.

Visi Perusahaan

Bisnis kelas kapisan, operasi sustainable.

Citra perusahaan

peradaban, persatuan, kerja keras, harmoni

Pandangan kekayaan

njupuk masyarakat lan nggunakake masyarakat

Gaya tim

sregep lan giat

● Filosofi bisnis: nulis jujur, inovasi tanpa wates, layanan langgeng, keunggulan

● Konsep Keluarga: Jalanake kulawarga cilik kanthi katresnan, lan mbangun kulawarga gedhe kanthi katresnan

● Konsep layanan: semangat, ikhlas, profesionalisme, fokus, fokus lan efisiensi

● Konsep pembangunan: klumpukne bakat lan golek pembangunan umum

● Konsep bakat: moralitas pisanan, cocok kanggo jabatane

● Filosofi profesional: tresna karya, ngormati pelanggan

● Filosofi manajemen: prasaja lan efisien