Profil Aluminium kanggo Kabinet Pawon / Lawang / Jendela Produsen Furnitur Aluminium

Katrangan singkat:

paduan aluminium 6061,6063
Temper T5, T6
Standar GB5237.1-2017
Pangobatan lumahing Pabrik finish, Sandblasting, Anodizing, Elektroforesis, Polishing, Power coating, PVDF coating, kayu transfer, etc.
warna Customized
kekandelan Customized
Syarat-syarat pembayaran 30% simpenan, imbangan 70% sadurunge dikirim dening T / T;L / C ing ngarsane


Detail Produk

Tag produk

Plat aluminium biasane dipérang dadi rong kategori ing ngisor iki:

1. Dipérang dadi komposisi campuran:
Plat aluminium kemurnian dhuwur (digulung saka aluminium kemurnian dhuwur kanthi isi 99,9 utawa luwih)
Plat aluminium murni (komposisi digawe saka aluminium murni sing digulung)
Plat aluminium paduan (kasedhiya saka aluminium lan wesi tambahan, biasane aluminium-tembaga, aluminium-mangan, aluminium-silikon, aluminium-magnesium, lsp.)
Piring aluminium komposit utawa piring brazed (bahan piring aluminium tujuan khusus dipikolehi liwat macem-macem metode komposit materi)
Piring aluminium sing dilapisi aluminium (piring aluminium tipis dilapisi ing njaba piring aluminium kanggo tujuan khusus)

2. Dibagi dening kekandelan: (unit mm)
Lembaran aluminium 0.15-2.0
Papan konvensional (lembaran aluminium) 2.0-6.0
Plat Aluminium 6.0-25.0
piring aluminium 25-200 piring Ultra-kandel 200 utawa liyane

Lembaran aluminium sing dilapisi warna nduweni penampilan sing apik lan tahan karat sing tahan lama.Kekuwatane gampang dipasang, lan tahan geni lan pengawetan panas apik banget.Kajaba iku, lembaran aluminium sing dilapisi warna duwe daur ulang sing apik amarga kekhususan materi, sing bisa diarani ekonomi banget.
Lumahing piring aluminium sing dilapisi warna kudu ora duwe indentasi sing jelas, lapisan sing ilang, utawa karusakan sing nembus ing lapisan kasebut, lan ripples, goresan, lan blisters ora diidini.Iki kabeh gampang dideleng.Ingkang paling penting yaiku sampeyan kudu kanthi teliti ndeleng prabédan warna saka lembaran aluminium sing dilapisi warna.Yen sampeyan ora mbayar manungsa waé, iku ora gampang kanggo ndeleng, nanging bakal mengaruhi efek hiasan final sak aplikasi.

Tampilan produk

paduan aluminium 6061,6063
Temper T5, T6
Standar GB5237.1-2017
Pangobatan lumahing Pabrik finish, Sandblasting, Anodizing, Elektroforesis, Polishing, Power coating, PVDF coating, kayu transfer, etc.
warna Customized
kekandelan Customized
Syarat-syarat pembayaran 30% simpenan, imbangan 70% sadurunge dikirim dening T / T;L / C ing ngarsane

Komposisi Kimia Aluminium Alloy


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Produk sing gegandhengan