Dekoratif Painted Aluminium Coil Sheet

Katrangan singkat:

  1. Alloy kasedhiya: 1100, 1050, 1060, 1070, 1200, 3003, 3004, 3005, 3104, 3105, 5052, 5005, 5754, 5083, 6061,6063.
  2. Temper: macem-macem status.
  3. Diameter njero: 505mm, 605mm.
  4. Ukuran lan bobot bisa diprodhuksi miturut spesifikasi klien.
  5. Packing: standar ekspor, pallet kayu.
  6. Wektu pangiriman: 30 dina.
  7. Jumlah pesenan minimal: 5 ton saben ukuran.
  8. Istilah pembayaran: T / T, L / C sing ora bisa dibatalake.
  9. Lumahing: Mill finish.
  10. Asal: China.


Detail Produk

Tag produk

Efek boros panas saka radiator aluminium LED duwe hubungan langsung karo umur layanan lampu LED.

Minangka sumber cahya solid-state generasi anyar, dioda pemancar cahya LED duwe akeh kaluwihan kayata umur dawa, efisiensi dhuwur, hemat energi, lan perlindungan lingkungan.Padha digunakake digunakake ing tampilan lan cahya lapangan.Kanthi pangembangan ilmu pengetahuan lan teknologi, teknologi maju terus-terusan diterapake ing produksi semikonduktor kanggo nggawe LED Efisiensi padhang terus nambah, lan biaya terus mudhun.

Sanajan lampu LED duwe akeh kaluwihan, lampu LED saiki mung ngowahi 20-30% energi listrik dadi energi cahya, lan sisa 70-80% diowahi dadi energi panas, lan energi panas sing diasilake dening LED Umur urip lan efisiensi cahya. duwe pengaruh gedhe.

Tampilan produk

jeneng alumuniumpaduankumparan
kekandelan 0,3-3,0 mm
Temper Kabeh Tempers
Paduan AA1050,AA1060,AA1100,AA3003,3004,3005,3104,3105,5005,5052,5251,5754,6061,6063

Deskripsi Produk: Aluminium coil (CC & DC)

1. Alloy sing kasedhiya: 1100, 1050, 1060, 1070, 1200, 3003, 3004, 3005,3104, 3105, 5052, 5005, 5754, 5083, 6083, 6066.
2. Temper: macem-macem status.
3. Diameter njero: 505mm, 605mm.
4. Dimensi lan bobot bisa diprodhuksi miturut spesifikasi klien.
5.Packing: standar Ekspor, pallet kayu.
6. Wektu pangiriman: 30 dina.
7. Jumlah pesenan minimal: 5 ton saben ukuran.
8. Istilah pembayaran: T / T, L / C sing ora bisa dibatalake.
9. lumahing: Mill rampung.
10. Asal: China.


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Produk sing gegandhengan