Cold Rolled Hot Dipped Galvanized Steel Strip / Steel Coil / Galvanized Metal Strip ing coil

Katrangan singkat:

H12be65751b504a638f4c412d54b969feV


Detail Produk

Tag produk

Jeneng produk G550 Z275g Hot dicelup kumparan baja galvanis lan Strip
Bahan G550
Lapisan seng Z40-275
Bobot kumparan 4-5 ton
Koil id 508/610mm
Paket Paket Layak Laut Standar
MOQ 25 ton
Spangle Spangle Normal, Spangle Mini, Spangle Besar
Sertifikat SGS
Aplikasi uilding, Roofing sheet, pager safety lan ing.










  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Produk sing gegandhengan