Produsen, Pemasok Stainless Steel Round Bar

Katrangan singkat:

Ingbar lan rod stainless steelkasedhiya ing macem-macem ukuran saka 3mm kanggo 76.2mm, kita uga bisa kanggo nyedhiyani layanan nglereni kanggo nyukupi kabutuhan individu.Lan kita duwe macem-macem bahan kanggo sampeyan milih, kayata201.304.316.316l, 904l, 310s, 309s, 321.2205.2507lan liya-liyane. Spesifikasi Bahan kalebu, nanging ora diwatesi,ASTM, AMS, ASME & QQ-A.


Detail Produk

Tag produk

Spesifikasi

jeneng produk lumahing padhang polesan Astm 304 316 2205 stainless steel babak bar
Merk BAOSTEEL, TISCO
Sertifikat ISO9001, CE utawa minangka saben customer.
lumahing 2B 2D BA(anil padhang) No.1 8K HL(Garis Rambut) PVC
Ukuran Miturut kabutuhan customer
Standar AISI, ASTM, GB, BS, EN, JIS, DIN
Aplikasi Pawon, peralatan omah, dekorasi konstruksi, tangga, wadhah kulkas,
bagean burner, bagean exhaust saka mobil
Fitur

 

 

Tipe wakil saka baja tahan karat Ferrite, kanthi magnet
Kinerja biaya sing apik, stabilitas rega
Kemampuan mbentuk apik, kemampuan mlengkung weld, konduktivitas termal dhuwur, expansion termal kurang
Kaluwihan Karat sing kuat lan efek dekoratif
Ketentuan Perdagangan FOB, CFR, CIF, EXW.
Syarat-syarat pembayaran T / T, L / C ing ngarsane
30% T / T ing advance, imbangan 70% kudu dibayar sawise nampa salinan B / L.
Kerjasama Ship-owner MSK, CMA, MSC, HMM, COSCO, UA, NYK, OOCL, HPL, YML, MOL

Tampilan produk

Ingbar lan rod stainless steelkasedhiya ing macem-macem ukuran saka 3mm kanggo 76.2mm, kita uga bisa kanggo nyedhiyani layanan nglereni kanggo nyukupi kabutuhan individu.Lan kita duwe macem-macem bahan kanggo sampeyan milih, kayata201.304.316.316l, 904l, 310s, 309s, 321.2205.2507lan liya-liyane. Spesifikasi Bahan kalebu, nanging ora diwatesi,ASTM, AMS, ASME & QQ-A.

No Kelas (EN) Kelas (ASTM/UNS) C N Cr Ni Mo liyane
1 1.4301 304 0.04 - 18.1 8.3 - -
2 1.4307 304L 0.02 - 18.2 10.1 - -
3 1.4311 304LN 0.02 0.14 18.5 8.6 - -
4 1.4541 321 0.04 - 17.3 9.1 - Ti 0.24
5 1.4550 347 0.05 - 17.5 9.5 - Nb 0,012
6 1.4567 S30430 0.01 - 17.7 9.7 - Cu 3
7 1.4401 316 0.04 - 17.2 10.2 2.1 -
8 1.4404 316L/S31603 0.02 - 17.2 10.2 2.1 -
9 1.4436 316/316LN 0.04 - 17 10.2 2.6 -
10 1.4429 S31653 0.02 0.14 17.3 12.5 2.6 -
11 1.4432 316TI/S31635 0.04 - 17 10.6 2.1 Ti 0.30
12 1.4438 317L/S31703 0.02 - 18.2 13.5 3.1 -
13 1.4439 317LMN 0.02 0.14 17.8 12.6 4.1 -
14 1.4435 316LMOD / 724L 0.02 0.06 17.3 13.2 2.6 -
15 1.4539 904L/N08904 0.01 - 20 25 4.3 Cu 1.5
16 1.4547 S31254/254SMO 0.01 0.02 20 18 6.1 Cu 0.8-1.0
17 1.4529 N08926 Alloy25-6mo 0.02 0.15 20 25 6.5 Cu 1.0
18 1.4565 S34565 0.02 0.45 24 17 4.5 Mn3.5-6.5 Nb 0.05
19 1.4652 S32654/654SMO 0.01 0.45 23 21 7 Mn3.5-6.5 Nb 0.3-0.6
20 1.4162 S32101/LDX2101 0.03 0.22 21.5 1.5 0.3 Mn4-6 Cu0.1-0.8
21 1.4362 S32304/SAF2304 0.02 0.1 23 4.8 0.3 -
22 1.4462 2205/S32205/S31803 0.02 0.16 22.5 5.7 3 -
23 1.4410 S32750/SAF2507 0.02 0.27 25 7 4 -
24 1.4501 S32760 0.02 0.27 25.4 6.9 3.5 W 0,5-1,0 Cu0,5-1,0
25 1.4948 304H 0.05 - 18.1 8.3 - -
26 1.4878 321H/S32169/S32109 0.05 - 17.3 9 - Ti 0.2-0.7
27 1.4818 S30415 0.15 0.05 18.5 9.5 - Si 1-2 Ce 0,03-0,08
28 1.4833 309S S30908 0.06 - 22.8 12.6 - -
29 1.4835 30815/253MA 0.09 0.17 21 11 - Si1.4-2.0 Ce 0.03-0.08
30 1.4845 310S/S31008 0.05 - 25 20 - -
31 1.4542 630 0.07 - 16 4.8 - Cu3.0-5.0 Nb0.15-0.45

  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Produk sing gegandhengan